Kezdőlap

Keresés az oldalon

Hírek, újdonságok

Októberi kvízünk témája: hogyan látják az írók, költők és képzőművészek az őszt. A kvízt helyesen kitöltők között ajándékot sorsolunk ki. Kvízre fel!

Itt van az ősz, itt van újra!


 

Az Oltóberi Könyvtári Napok szlogenja:Könyvtárak az emberért, felelősség a Földért. Ezért kvízünk ezzel a témával foglalkozik. A helyes megoldást beküldők között jutalmat sorsolunk ki.Határidő: 10.04. Péntek Kvízre fel!

A négy elem : tűz, víz, föld, levegő


 

Szeptemberi Öko kvíz. A helyes megfejtést beküldők között ajándékot sorsolunk ki. Beküldési határidő: szept. 21. Kvízre fel!

Öko kvíz


 

Figyelem! Itt a könyvtár augusztusi kvíz játéka. A helyesen kitöltött kvízek beküldői között ajándékot sorsolunk ki. Kvízre fel!

Augusztus 20. Szent István király és az államalapítás ünnepe


 

A nagy melegre való tekintettel júliusi kvízünkkel a strandra látogatunk el. A helyes megoldást beküldők között ajándékot sorsolunk ki. Kvízre fel!

Strand kvíz


Júniusi kvízünk a Pünkösdhöz kapcsolódik. A helyesen kitöltött kvízek beküldői között ajándékot sorsolunk ki. Kvízre fel! Pünkösdi kvíz


Május 2-án 500 éve, hogy elhunyt Leonardo da Vinci olasz festő, szobrász és polihisztor a reneszánsz kiemelkedő művésze. Kvízünk az ő emléke előtt tiszteleg.
Beküldési határidő: máj. 27. A kvízt helyesen kitöltők között ajándékot sorsolunk ki.


 


 

Áprilisi kvízünk a költészet napjához kapcsolódik. A kvízt helyesen kitöltők között ajándékot sorsolunk ki.

Határidő: ápr. 30. Kvízre fel!

Április 11. A Magyar Költészet Napja